top of page

 

ONCOLOGIE COACHING

Met de diagnose kanker wordt je leven van de een op de andere dag op z’n kop gezet. Alles wat in het leven gisteren nog als zekerheid aanvoelde staat vandaag op losse schroeven. Je kompas slingert opeens alle kanten op. 

 

Tijdens behandelingen zet je je schrap, onderga je het proces en richt je je op dat wat moet gebeuren. Dat vraagt om focus op het doel. Ondertussen gebeurt er veel in je leven en worden een hoop onzekerheden aangeraakt. Een roller coaster waarin vechten en voelen met elkaar wedijveren. 

 

Na alle behandelingen gaat de storm waar je doorheen gegaan bent weer liggen. En met het gaan liggen van de storm volgt vaak een oorverdovende stilte. Het ritme van de behandelingen valt weg, de mensen om je heen pakken de draad van het leven weer op en voor jou begint nu pas het besef van alles wat er is gebeurd. Dat kan een bijzonder eenzame tijd zijn. 

 

Als coach en ervaringsdeskundige help ik mensen inzicht geven in de plek waar ze nu staan in het leven. Waar kom je vandaan, waar sta je nu na alles wat er is gebeurt en wat betekent dat voor morgen. Prioriteiten vanuit daar evalueren en indien nodig bijstellen. Op die manier de regie terug pakken over vandaag, want dat wat ons pad treft hebben we helaas niets over te zeggen, maar dat wat we er mee doen kunnen we iedere dag opnieuw zelf bepalen. 

'I learned that courage

was not the absence of fear,

but the triumph over it.

The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear'

Nelson Mandela

logo white.png

ASTRID NOLLEN COACHING

HET LEVEN WEER BELEVEN IN PLAATS VAN ONDERGAAN

bottom of page