top of page
Park met bomen

SCHILDERIJ VAN JE LEVEN

Stel dat er vandaag een schilderij wordt gemaakt van je leven tot nu toe. Op dat schilderij staan alleen de dingen die je je in je leven gedaan hebt, dus niet de dingen die je graag had willen doen of willen zijn. Hoe meer tijd je ergens aan besteed hebt, hoe meer ruimte het ophet schilderij inneemt. Dus als je 60% van je tijd tot nu toe besteed hebt aan muziek schrijven, bestaat 60% van het schilderij uit de muziekstukken die je geschreven hebt. Ook de dingen waar je tijd aan besteedt die je geen energie opleveren staan in verhouding op het schilderij.


Is dat wat op jouw schilderij staat vandaag werkelijk representatief voor datgene waar jij je tijd aan wil besteden, echt belangrijk vindt, energie van krijgt en je laat groeien?


Tijd is schaars en kunnen we maar eenmaal inzetten. In 4 sessies help ik je je ambities, dromen, waarden en prioriteiten te herijken en (her)formuleren, deze te koppelen aan heldere doelen en concrete acties. Zodat de dingen die voor jou echt belangrijk zijn in het
leven ook daadwerkelijk uitgevoerd worden en in je schilderij terecht komen.

logo white.png

ASTRID NOLLEN COACHING

HET LEVEN WEER BELEVEN IN PLAATS VAN ONDERGAAN

bottom of page